اولین کار اینه که قبل آزمون مشخص کنی از هر درس میخوای چند تا تست رو جواب بدی! مثلاً با خودت بگی «من قراره از ۱۵ تا سوال به ۷ تا سوال جواب بدم، پس میتونم از ۸ تا سوال بگذرم!»… این باعث میشه که سر جلسهی آزمون استرس نگیری یا سوالها رو بر اساس حدس و گمان جواب ندی!
پس خودت و تواناییهات رو خیلی خوب بشناس🧐 و توی هر آزمون آزمایشی، این کار رو تمرین کن تا به یه تخمین درست برسی.البته فراموش نکن که رسیدن به تسلط تو اینکار به زمان زیادی نیاز داره و نباید انتظار معجزه و پیشرفت یک شبه یا به عبارت بهتر یک آزمونه رو داشته باشی…
دومین کار اینه که بتونی سوالهای وقتگیر رو شناسایی کنی و کنارش یه علامت مخصوص بذاری. سوال وقتگیر یعنی سوالی که بلدی اما یا باید یه کم روش فکر کنی یا اینکه راهحلش طولانیه و باید براش زمان بذاری. این سوالها رو با علامت ستاره مشخص کن که دوباره بتونی بهش برگردی!😎
سومین کار تشخیص دادن سوالهاییه که نباید جواب بدی. چرا؟ چون بلد نیستی😒، اون مبحث رو نخوندی یا خوندی و هیچچی یادت نمیاد! خلاصه اینکه یه علامت ضربدر کنار این سوالها بذار و رهاش کن بره رییس!
چهارمین کار هم اینه که به هر درس توی زمانبندی خودش جواب بدی! 🤨مثلا اگه ۲۰ تا سوال داریم و ۲۵ دقیقه وقت و شما قراره به ۱۲ تا سوال جواب بدی، اول با تکنیک علامتگذاری دوازده سوال خودت رو شناسایی کن و جواب بده، بعد توی زمان باقیمونده برگرد به سوالهای ستارهدار و درست وقتی ۲۵ دقیقهت تموم شد برو سراغ درس بعد و به هیچوجه زمانت رو از دست نده!
این ۴ تا تکنیک رو توی آزمونهای آزمایشیت اجرا کن و بیا از تغییر و تحولات آزمون دادنت برامون بگو دلمون شاد بشه! یادت نرهها، منتظریم!
منبع:خیلی سبز