اکنون چه باید کرد؟
حتی زمانی که احساس میکنید هیچ کاری از دستتان برنمیآید، به دقت فکر کنید. مطمیناً یک راه پیدا میکنید که به شما در این زمینه کمک کند. حال چگونه میتوانید آن را به کار بندید؟
با مطرح کردن این سؤال، خودتان را از دایره منفیگراییهایی نظیر «واقعاً ناامید کننده» است، نجات دادهاید و روی نکات مثبت تمرکز میکنید. به این طریق، راهی را پیدا کردهاید که شما را به نتیجه میرساند و راهی را به شما نشان میدهد که بتوانید از ناامیدیها نجات پیدا کنید؛
برای مثال، اگر هدف شما شرکت در آزمون سراسری سال آینده است، با در نظر گرفتن اهداف کوچکتر، در به دست آوردن هدف اصلیتان کوشا باشید و هر پیروزی کوچکی را، که در جهت هدف نهاییتان است، به روشی منطقی و پرمعنا جشن بگیرید؛ چرا که در نظر گرفتن اهداف کوچک، به عنوان پلههایی برای رسیدن به هدف غایی، علاوه بر ایجاد حس تنوع، احساس پیروزی را در شما تشدید میکند.
بهترین راهکار، درس خواندن است
زمانی که برای حل مشکلی در حال تلاش هستید، ممکن است آن قدر درگیر یافتن راه حل شوید که ناخواسته کارهای جانبی بسیار زیادی را به آن اضافه کنید و با خودتان هم تصور کنید که ممکن است این موارد به شما کمک کنند. اگر نگاهی به سایتهای اینترنتی انداخته باشید، پر است از تبلیغاتی نظیر «ما ورود شما را به دانشگاه آسان میکنیم، «موفقیت شما در دستان ماست»، و این قبیل موارد، تنها به عنوان هیاهو حساب میشوند و باید بدانید که حتی خواندن آنها هم ممکن است وقت شما را تلف کند.
سفارشدهندگان این طور آگهیها فقط وقت شما را تلف میکنند و پولهایتان را به تاراج میبرند و هیچ اهمیتی هم به موفقیت یا شکست شما نمیدهند؛ البته بیشتر افراد، زمانی که از روند کند کار خود خسته میشوند، معمولاً به چنین مواردی روی میآورند و به تبلیغاتی نظیر «این همان چیزی است که شما نیاز دارید» و «ما همه چیز را برای شما آسان کردهایم» توجه میکنند.
اگر آینده نگر باشید، میتوانید به خوبی پیشبینی کنید که اگر تنها یک سال دیگر خودتان تلاش کنید، آن وقت، فراتر از تمام این پیشنهادهای گوناگون و فریبنده، منفعت بیشتری در این زمینه (پذیرفته شدن در یکی از رشتههای مطلوب دانشگاهی) عایدتان خواهد شد.