زمین‌شناسی:
سید امیر سید شنوا: زمین‌شناسی را برای تک رقمی شدن خواندم. کتاب را باز کردم و روی مباحث سخت را ضرب در کشیدم و در کل ۱۶ یا ۱۷ صفحه ماند و همان را درحدود  سه ربع خواندم و برای همین این درس کم زدم؛ البته اگر سر آزمون، وقت بیشتری را به آن اختصاص می‌دادم، بهتر می‌زدم، اما وقتش را بیشتر برای درس  شیمی‌گذاشتم.
زیست‌شناسی:
سید امیر سید شنوا: اولین نکته این است که باید کتاب را با کاغذ اضافی سیمی‌کرد و زیر کلمات مهم زیست‌شناسی را خط کشید. از شکل‌ها نیز  نکته در آورد و نوشت و به شکل‌ها دو سه دقیقه نگاه کرد و دید که هر خط چه چیزی را نشان می‌دهد؛ برای مثال، باید داوطلب هر بخش عکس اسکلت در کتاب یازدهم را بررسی کند. انجام این کار، به نظام ذهنی داوطلب کمک می‌کند و وقتش کمتر گرفته می‌شود. ضمناً نکته‌های ترکیبی هم باید نوشت؛ برای مثال، مباحث جانوری در فصل‌های مختلف کتاب دهم ، یازدهم و دوازدهم پخش شده است. داوطلب باید اینها را به  هم ربط بدهد و در یک جا بنویسد.
 من، با اینکه می‌دانستم پیش‌خوانی مهم است، اما نمی‌رسیدم که درس‌ها را پیش‌خوانی کنم، ولی زیست‌شناسی استثناء بود و آن  را پیش‌خوانی می‌کردم. یک روز قبل از مدرسه متن‌ها را می‌خواندم تا ذهنیتی نسبت به آن متن‌ها پیدا کنم. قطعاً باید بیشترین وقت را برای زیست‌شناسی گذاشت و تست زد. من حدود ۴۵۰۰ تست زیست‌شناسی در سال دوازدهم حل کردم.
ریاضی:
سید امیر سید شنوا: حتماً دفتر یا جزوه باید کنار دانش‌آموز باشد. من هر تست ریاضی، فیزیک و شیمی را که برایم جالب بود در دفترم می‌نوشتم؛ در کل، از هر مبحث سه یا چهار تست می‌شد. به نظر من، در درس ریاضی و فیزیک، تاثیر معلم شگفت‌آور است. پیشنهاد من این است که برای دو درس ریاضی و فیزیک، داوطلبان تست‌های خیلی سخت یا سؤال‌های خارج از کتاب حل نکنند؛ چون  نهایتاً یک یا دو تست از این سؤال‌ها در کنکور می‌آید که اگر سر جلسۀ آزمون آنها را رد کنند، به صلاحشان است.
فیزیک:
سید امیر سید شنوا: فیزیک عین ریاضی است؛ با این تفاوت که نکات حفظی دارد و باید آنها را خواند.
* بسیاری از مؤسسه‌های آموزشی آزاد، برای پاسخگویی به تست‌های ریاضی و به ویژه فیزیک، شیوه‌های تستی را  پیشنهاد می‌دهند و در همین راستا داوطلبان باید فرمول‌های متعددی را حفظ کنند؛ نظر شما در این زمینه چیست؟
سید امیر سید شنوا: درس‌های ریاضی و فیزیک، غیر از فرمول‌های اصلی، فرمول‌های فرعی هم دارند، اما سر جلسۀ آزمون، با استرس ناشی از فرصت کم، نمی‌شود این فرمول‌ها را به خاطر آورد؛ فرمول‌هایی که منبع و مفهوم مشخصی هم ندارند.
شیمی‌:
سید امیر سید شنوا: بخش مسایل شیمی‌، شبیه ریاضی و فیزیک است، اما شیمی بخش حفظی هم دارد که باید متن داخل کتاب را کامل فهمید و با زیر و بم، آن را حفظ کرد. من در شیمی از راه حل تستی استفاده نمی‌کردم؛ البته راه حل تشریحی هم وقت‌گیر بود؛ به همین خاطر، ده دقیقه بیشتر برای سؤال‌های شیمی وقت گذاشتم.