۵ـ گاهی بعضی از داوطلبان، دچار این ترس یا استرس میشوند که مبادا فلان مبحث از فلان درس را از یاد برده باشند.
این نگرانی و این نوع تفکر، به خاطر نزدیکی به زمان برگزاری آزمون سراسری، در ذهن اکثر قریب به اتفاق داوطلبان وجود دارد و موجب میشود که از کاراییشان کاسته شده و به استرس آنان اضافه کند.
این حس باعث میشود که داوطلب، دچار وسواس در مطالعه شود و تمام مباحث را مجدداً مطالعه کند. توجه داشته باشید که انجام این کار، فقط وقت شما را به شدت خواهد گرفت. مطمین باشید که اگر در این زمان باقیمانده با دقت و با برنامه اصولی، مطالعه و جمعبندی کنید، با آمادگی کامل، در آزمون سراسری حاضر خواهید شد.
۶ ـ در کنار برنامهریزی، مطالعه و تستزنی بر مبنای یک برنامه ریزی دقیق و اصولی ، به نحوه خواب و غذای خود نیز توجه خاص داشته باشید.
روند خواب و تغذیه خود را به گونهای تنظیم کنید که بهترین نتیجه ممکن را برای موفقیت در آزمون سراسری بگیرید؛
البته میزان خواب هر فرد، با توجه به شرایط جسمی و فیزیولوژیکی آن فرد، متفاوت با دیگران است و در اینجا پیشنهاد یکسانی برای همه افراد نمیتوان ارایه داد؛ لذا، بهتر است که از هم اکنون، زمان خواب و بیداری خودتان را به گونهای تنظیم کنید که بالاترین میزان کارایی را در این آزمون مهم داشته و در سر جلسه آزمون سراسری هم مشکل خاصی از این بابت نداشته باشید.
۷ـ شرکت در آزمونهای آزمایشی و جامع در فرصت باقیمانده، به شما این امکان را میدهد که خودتان را از نظر علمی به طور جدی محک بزنید.
شایسته است که در انتخاب این آزمونها دقت داشته باشید و بررسی کنید که در آنها از سؤالات با کیفیت استفاده شده باشد و سعی کنید که فرصت حضور در این آزمونها را از دست ندهید.
شرکت در آزمونهای آزمایشی،علاوه بر تمرین و ارزیابی میزان آمادگی، باید با هدف رفع اشکال و ضعفهایتان در مبحث و موضوعات خاص نیز دنبال شود؛ به عنوان نمونه، چنانچ هدر طول سال تحصیلی و در حین تستزنی در منزل یا در آزمونهای آزمایشی، قادر به پاسخگویی به بعضی از تستها نبودهاید، اکنون و در این زمان باقیمانده، سعی کنید که ضمن مرور آن مباحث، نسبت به رفع اشکال و پاسخگویی مجدد به آن تستها نیز اقدام کنید.